FB-abstract

Bert Timmer Art - banner

Sinds april 2021, mijn ‘ontdekking’ van de Facebook groep 'Abstracte kunst'. is er een snel groeiende collectie van nieuw werk ontstaan. Die groep, samen met de daarna opgezette groep Kunst en proëzie, bleek een ware goudmijn van heel divers en inspirerend werk in allerhande technieken. Met als gevolg dat er meerdere nieuwe combinaties per dag ontstaan. Soms wat vermoeiend, maar vooral heel erg boeiend!

Bij een groeiend aantal kunstenaars uit die 'goudmijn' is een dusdanig aantal combinaties ontstaan dat ze een eigen pagina verdienen. Op een 'aan hen gewijde'  persoonlijke pagina vindt u informatie over: Atelier Argos, Bert Timmer, Cees BoumanChris HenseEls Ghesquiere, Ger Veuger, Henk de VriesJanneke Gerth, Kristin Vorsselmans, Layla FayruzRia Potma, Stan Holland en Sylvia Molendijk. Naar het zich laat aanzien zal dat aantal 'specials' nog wel groeien. ;-)

Ter informatie: De banners boven de pagina's schakelen heen en weer tussen de informatie- en de overzichtspagina van deze kunstenaars / kunstenaressen.

De andere combinaties (inmiddels meer dan 250!) vindt u onder FBA-plus.

Veel plezier bij het kijken en lezen!