Overslaan en naar de inhoud gaan

Ingrid Lacet - banner


Ingrid Lacet schrijft op haar website het volgende over zichzelf:

Mijn werk bestaat voornamelijk uit pentekeningen die een weerspiegeling zijn van gevoelens, verlangen, hoop, relaties, verdriet. een afspiegeling van het leven.

De schilderijen die ik maak hebben dezelfde strekking maar worden anders tot uiting gebracht, meer abstract met materiaal als symboliek, ik werk voornamelijk met acryl op paneel en doek en gebruik graag veel natuurlijke (gevonden) materialen zoals zand, steen, roest, glas, handgeschept papier.

Veel van mijn werk geef ik geen titel mee, het is aan de kijker wat hij of zij er in ziet. Wees welkom en kijk rond. Reacties in gastenboek en of per mail zijn altijd welkom.

Ingrid Lacet


 

De eerste gedichten bij haar werk schreef ik in 2017. Bij het (eindelijk weer eens) werken aan mijn website medio 2020 ontdekte ik haar werk opnieuw en was weer gefascineerd door met name haar serie Schaduwgezichten en Pentekeningen. En dat leidde tot nieuw werk bij haar beelden en een nieuwe plek voor de combinaties op mijn site. En ik weet zeker dat daar nog wel meer bij zal komen. Veel plezier bij het kijken en lezen, en kijk ook eens op haar site, want dat is zeker de moeite waard!

Dirk Engelage