Overzicht

Bert Timmer Art - banner

Een beetje overzicht in de grote en groeiende hoeveelheid combinaties van poëzie en kunst, dat is het streven. En daarom is voor deze nieuwe website gekozen voor een nieuwe opzet. In principe is elke hier aanwezige combinatie in vier of hooguit vijf klikken bereikbaar. Mocht u bij nader inzien van mening zijn dat het beter kan laat dat dan vooral weten, via de mail.

Een korte uitleg bij de indeling: Via het hoofdmenu krijgt u, naast de startpagina, toegang dit 'Overzicht'. 'Copyright' lijkt me duidelijk. Daarnaast de pagina 'Nieuw' die toegang biedt tot de laatst toegevoegde combinaties sinds 1 juli 2021 ingedeeld per maand. Verder 'FBA-art' die een overzicht geeft van een serie 'specials'. Dat betreft een aantal beeldend kunstenaars en kunstenaressen met wie meerdere combinaties zijn ontstaan en die daarom een eigen plek verdienen. Vervolgens 'FBA-plus', waar de andere (inmiddels meer dan 100) 'andere' kunstenaars zijn te vinden. Op die pagina ook hun namen, en via het aanklikken daarvan toegang tot hun werk met bijbehorend gedicht. Als er bij hun werk meerdere combinaties zijn ontstaan, biedt een knop 'Vervolg' onderaan toegang tot de volgende in die 'serie'. Het menu in de linkerkolom (CMS kwetal) brengt dan weer terug naar hier.

Tot slot; de meeste banners aan de bovenzijde van de pagina's zijn aanklikbaar en schakelen tussen verschillende pagina's. Het wijst zich vanzelf, denk ik.

De knop hieronder leidt naar een pagina waar u snel toegang vindt tot een overzicht van het hier aanwezige werk. Kom binnen en veel plezier bij het bekijken de kunst en proëzie* verzameling.

* proëzie; een samentrekking van proza en poëzie,
omdat mijn teksten in meerderheid ook die tussenvorm hebben.