Overslaan en naar de inhoud gaan

Bert Timmer Art - banner

Een beetje overzicht in de grote en groeiende hoeveelheid combinaties van poëzie en kunst, dat is het streven. En daarom is voor deze website gekozen voor een nieuwe opzet. In principe is elke hier aanwezige combinatie in vier of hooguit vijf klikken bereikbaar. Mocht u bij nader inzien van mening zijn dat het beter kan laat dat dan vooral weten, via de mail.

Een korte uitleg bij de indeling: Via het hoofdmenu krijgt u, naast de startpagina, toegang dit 'Informatie/Overzicht'. 'Informatie/Copyright' lijkt me duidelijk. Daarnaast de pagina 'Inhoud/Nieuw' die toegang biedt tot de laatste vijftig toegevoegde combinaties. Verder 'Inhoud/FBA-select' dat een overzicht geeft van een serie 'specials'. Dat betreft een aantal beeldend kunstenaars en kunstenaressen met wie meerdere combinaties zijn ontstaan en die daarom een eigen plek verdienen. De eerste pagina biedt (bij een aantal) informatie over de betreffende kunstenares of kunstenaar, via de banner aan de bovenzijde vindt u een overzichtspagina. Aanklikken van een afbeelding brengt u naar de pagina met de combinatie. Aanklikken van de afbeelding daar voert weer terug naar de overzichtspagina.

Dan 'Inhoud/FB-plus', waar de andere (inmiddels ruim meer dan 100) 'andere' kunstenaars zijn te vinden. Op die pagina ook een lijst met hun namen. Via het aanklikken daarvan krijgt u een overzicht met de aanwezige combinaties met hun werk. Via het aanklikken daarvan ziet u dan die combinatie. En daar; het aanklikken van de afbeelding voert weer terug naar dat overzicht. Soms betreft het maar één combinatie, vaak meer.

Op de pagina 'Inhoud/Nieuw' vindt u ook een verwijzing naar een pagina met exposities van bevriende kunstenaars: Exposities. Menu 'Over mij'; de onderdelen daarvan hebben geen toelichting nodig. Als laatste 'Prive'; dat is een gedeelte alleen toegankelijk voor leden.

Tot slot; de meeste banners aan de bovenzijde van de pagina's zijn aanklikbaar en schakelen tussen verschillende pagina's. Het wijst zich vanzelf, denk ik.

De knop hieronder leidt naar een pagina waar u snel toegang vindt tot een overzicht van het hier aanwezige werk. Kom binnen en veel plezier bij het bekijken de kunst en proëzie* verzameling.

* proëzie; een samentrekking van proza en poëzie,  
omdat mijn teksten in meerderheid ook die tussenvorm hebben.